Доступність посилання

ТОП новини

Донецька залізниця скасувала відправлення пасажирських поїздів із Луганська


Донецька залізниця скасувала відправлення пасажирських поїздів із Луганська у зв`язку з нестабільною обстановкою в Донбасі. Про це повідомили у прес-службі Донецької залізниці.

«У зв`язку з нестабільною обстановкою в Донбасі сьогодні, 26.07.14, пасажирські поїзди із залізничного вокзалу Луганськ відправлятися не будуть. Рух пасажирських поїздів у напрямі Луганська обмежено станцією Ясинувата, − говориться в повідомленні.

«Станом на 13:00 також змінено маршрути проходження у напрямі Донецька/Маріуполя. Всі пасажирські поїзди у напрямі Донецька/Маріуполя сьогодні прямуватимуть через станції Синельникове, Лозова, Слов`янськ і Ясинувата. З Донецька/Маріуполя - відповідно, через Ясинувату, Костянтинівку, Слов`янськ і Лозову», − повідомляє Донецька залізниця.

При поверненні проїзних документів на скасовані поїзди дальнього сполучення або на потяги, що курсують за зміненим маршрутом і не проходять станції, до яких було придбано квитки, пасажирам будуть повернуті кошти за придбані квитки у повному обсязі.

Повернення посадочних документів та електронних проїзних документів здійснюється лише у залізничних касах.

XS
SM
MD
LG