Доступність посилання

ТОП новини

Міжнародні поліцейські підрозділи сьогодні на місце катастрофи MH17 не потраплять


Міжнародні поліцейські підрозділи, які прибувають до Донецька, сьогодні не зможуть потрапити на місце катастрофи літака «Малайзійських авіаліній» у небі над Донбасом. Про це у своєму Twitter повідомляє журналіст видання BuzzFeed Макс Седдон.

За його даними, проросійські бойовики відмовляються допустити поліцейських із Нідерландів до місця катастрофи літака рейсу MH17, оскільки «українці роблять успіхи неподалік».

Журналіст також цитує представників Організації з безпеки і співпраці в Європі. «Ми не можемо контролювати ризики», – наголошують вони.

Раніше офіс прем’єр-міністра Малайзії Наджиба Разака повідомив про досягнення угоди з проросійськими бойовиками на сході України в питанні допуску міжнародного поліцейського персоналу до місця падіння літака рейсу MH17. Про надсилання своїх підрозділів повідомила також Австралія.

Літак авіакомпанії «Малайзійські авіалінії», що летів рейсом MH17 Амстердам (Нідерланди) – Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав катастрофи 17 липня на сході України. Загинули 298 осіб, із них 193 нідерландці.

XS
SM
MD
LG