Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики підірвали 2 залізничні мости в Донецькій області – «Укрзалізниця»


27 липня бойовики підірвали ще два залізничні двоколійні мости – на 1108 і на другому кілометрах перегону Микитівка – Вуглегірськ Донецької залізниці, повідомили в прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця»).

«Обстежувати мости через бойові дії зараз неможливо», – наголошується в повідомленні.

Через бойові дії було пошкоджено контактну мережу на станції Авдіївка. Рух потягів припинено.

27 липня у зв`язку з проведенням бойових дій пошкоджено контактну мережу перегону Дебальцеве-Сортувальна-Чорнухине, Дебальцеве-Комунарськ.

«З 26 по 28 липня було неодноразово евакуйовано черговий персонал станцій Горлівка, Микитівка, Пелагіївка, Постникове, Торез, Воскресенська, Мочалинський, Вуглегірськ, Булавін, Трудова і Байрак», – повідомили в «Укрзалізниці».

26 липня Донецька залізниця скасувала відправлення пасажирських потягів з Луганська у зв`язку з нестабільною обстановкою на Донбасі. Рух пасажирських потягів у напрямі Луганська обмежено до станції Ясинувата. 25 липня Донецька залізниця з метою забезпечення безпеки своїх працівників закрила залізничні вокзали станцій Микитівка і Горлівка для обслуговування пасажирів, а також змінила маршрут руху шести потягів, що курсують з Луганська у напрямі Києва, Москви і Харкова. Починаючи з другої половини травня, на Донецькій залізниці бойовики неодноразово підривали мости і ділянки колій.

XS
SM
MD
LG