Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині сепаратисти формують колони для виїзду з України – прес-центр АТО


У Перевальську Луганська області місцеві сепаратисти формують колони для виїзду з України, повідомляє прес-центр АТО.

«Простежується підготовка сепаратистів до виїзду з України. У населеному пункті Перевальськ помічено формування колон із місцевими сепаратистами та їхніми сім’ями. Імовірний маршрут прямування через населений пункт Красний Луч у напрямку державного кордону України», – йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці прес-центру АТО у соцмережі Facebook.

«Простежується зниження активності незаконних збройних формувань. Водночас триває постачання зброї і боєприпасів із тимчасово окупованої території Автономної республіки Крим на Азовське узбережжя Донецької області», – йдеться в повідомленні.

Прес-центр також інформує, що бойовики і надалі обстрілюють аеропорт Луганська з установок «Град» і мінометів.

«У зоні проведення активної фази АТО маргінали продовжують чинити опір й обстрілюють позиції наших підрозділів із мінометів, реактивних систем залпового вогню, і 155-міліметрових гармат, вогневі позиції яких розміщенні в містах Сніжному, Шахтарську й Торезі», – йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, найближчим часом бойовики очікують підкріплення у вигляді 40 членів війська Донського, додали в прес-центрі АТО.

XS
SM
MD
LG