Доступність посилання

ТОП новини

Війна з Україною призведе до зростання сепаратизму в Росії – Нємцов


Борис Нємцов, російський опозиційний політик
Борис Нємцов, російський опозиційний політик

Війна з Україною призведе до зростання сепаратизму в Росії. Про це на своїй сторінці у Facebook написав відомий російський опозиціонер Борис Нємцов.

«Війна з Україною призведе до відцентрових тенденцій і зростання сепаратизму в Росії. Бумеранг завжди повертається», – написав Нємцов.

«Кремль судорожно бореться з сепаратизмом в Росії. Намагається заблокувати Марш за федералізацію Сибіру, який повинен пройти 17 серпня в Новосибірську», – зазначив Нємцов.

«Я багато разів говорив, що збереження єдності країни – ключове завдання всіх патріотів країни. Федералізм збереже Росію, а вертикаль злодіїв її зруйнує. Так якого біса Кремль підтримує сепаратистів на Сході України?», – написав російський опозиціонер.

Також, за словами Бориса Нємцова, російські канали змінили риторику висловлювань про дії на сході України.

«До речі, з лексикону зомбоканалів зникли дефініції про прихильників федералізації на сході України. Тепер вони ополченці», – написав Нємцов.

​Російський опозиційний політик Борис Нємцов неодноразово відкрито засуджував дії Кремля щодо України, називаючи поведінку Путіна оголошенням «братовбивчої війни» Україні.

Що стосується, згаданого Нємцовим у повідомленні в Facebook «Маршу за федералізацію Сибіру», то його запланували в Новосибірську на 17 серпня. Організатори подали в мерію повідомлення про акції за участі 350 осіб. Заявлена мета маршу – утворення автономної Сибірської республіки в складі Росії. Як пишуть користувачі соцмереж в Росії, тамтешня Генпрокуратура вже закрила сторінки, в яких згадувалося про проведення відповідного маршу.

XS
SM
MD
LG