Доступність посилання

ТОП новини

Адміністрацію президента пікетували матері десантників у зоні АТО


У день ВДВ матері дніпропетровських десантників пікетували Адміністрацію президента
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:21 0:00

У день ВДВ матері дніпропетровських десантників пікетували Адміністрацію президента

Біля воріт до Адміністрації президента України відбувся пікет, який влаштували рідні військовослужбовців 25-ї дніпропетровської повітряно-десантної бригади. На акцію приїхали переважно матері військовослужбовців, щоб звернути увагу на проблеми із забезпеченням вояків у зоні АТО. Крім того, мітингувальники нарікали на корупцію в Збройних силах України, вимагаючи відповідної реакції на це з боку глави держави.

Учасники акції хотіли підійти під вікна Адміністрації президента, втім охорона їх не допустила з міркувань безпеки і, як сказали самі активісти, через неправильно заповнену заявку на проведення акції.

Водночас завідувач відділу звернень громадян Адміністрації президента Олександр Сивобород зазначив, що обмежень в доступі на вулицю Банкову немає, а заяву матерів військовослужбовців опрацюють відповідно до норм законодавства.

«Нас сьогодні запрошували і в штаб АТО, і в будинок офіцерів, також до Міноборони, але ми довіряємо лише президенту, бо ми його вибирали. Ми хочемо зустрітися з ним і показати докази зловживань керівництвом АТО», – повідомила організатор акції, голова ГО «Союз матерів «Захист» Надія Курамшина.

Сьогодні, 2 серпня, в Україні відзначають День високомобільних десантних військ України.

XS
SM
MD
LG