Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстрілюють територію Росії, щоб звинуватити Україну – прикордонники


Бойовики обстрілюють позиції українських прикордонників, а також територію Російської Федерації, щоб звинуватити потім українську сторону. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України. А Збройні сили Росії порушують український повітряний простір.

«Ситуація на українсько-російському кордоні залишається складною. Тривають обстріли терористами прикордонних підрозділів та позицій сил АТО, а також території Російської Федерації (з провокаційною метою) зі стрілецької зброї, мінометів, артилерії, у тому числі з використанням РСЗВ, проводиться активне веденням Зобройними силами Росії повітряної розвідки з порушенням повітряного простору України, в тому числі з використанням безпілотних літальних апаратів та нарощування угруповання військової техніки та підрозділів Збройних сил Росії поблизу кордону», – мовиться у повідомленні.

Українські силовики неодноразово заявляли, що сепаратисти обстрілюють територію Росії та житлові квартали Донбасу, щоб звинуватити потім у цьому Україну.

XS
SM
MD
LG