Доступність посилання

ТОП новини

Активісти на Майдані пообіцяли Кличку звільнити проїжджу частину – прес-служба мера


Віталій Кличко
Віталій Кличко

Люди, які зараз живуть у наметах на Майдані, пообіцяли меру Києва Віталію Кличку повернути машини, які вони захопили у комунальників, і звільнити проїжджу частину Хрещатика.

Про це повідомили у прес-службі мера, зазначивши, що Кличко сьогодні зранку ходив на Хрещатик, щоб вкотре звернутися до людей, які живуть у наметах, і закликав їх звільнити головну вулицю столиці та не влаштовувати безладів в центрі Києва.

«Ми сьогодні допомагаємо хлопцям, які воюють в зоні АТО. Чим можемо – обладнанням, ліками, амуніцією. А тут, коли лунають вимоги то про нові намети, то про холодильники чи кондиціонери, відверто скажу: бажання допомагати немає. Треба країну змінювати, працювати, а тут сидять люди, які кажуть, що їм все не подобається і називають це своєю роботою», – сказав Кличко активістам.

Як зазначили також у прес-службі, поки мер ходив по Хрещатику, біля нього зібралася група киян, які просили звільнити центр міста і навести в ньому порядок.

7 серпня під час спроби навести порядок на Майдані сталися сутички між людьми, які живуть у наметах, силовиками і комунальниками.

Активісти запалили шини і кидали бруківку в правоохоронців.

Крім того, «мешканці Майдану» відібрали у працівників комунальних служб автомобілі.

Із Майдану камінням прогнали комунальників
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:02 0:00

XS
SM
MD
LG