Доступність посилання

ТОП новини

У понеділок рух транспорту Хрещатиком відновився


У понеділок рух транспорту вулицею Хрещатик у Києві відновився. Транспорт рухається в обидві сторони.

Напередодні міський голова Віталій Кличко заявив:

«На Хрещатику, де сьогодні (в неділю – ред.) триває прибирання, у понеділок мають відновити рух транспорту. Прилеглими вулицями вже можна проїхати. Частина ж вулиці Інститутської, від Майдану Незалежності до станції метро «Хрещатик», залишиться закритою для руху авто», – сказав Кличко.

«Хрещатик майже прибраний, комунальні служби разом із небайдужими киянами закінчують прибирання в центрі столиці. Центр Києва, завдяки активній допомозі мешканців столиці, повертає свій вигляд, - зазначив Віталій Кличко. – Але вулицю Інститутську, місце скорботи і пам’яті для українців, не відкриватимуть для руху авто. Поки залишаються барикади і кілька наметів, будуть прибрані шини і сміття. Згодом на Інститутській встановимо меморіал героям, які загинули за волю і майбутнє України», – заявив міський голова.

7 серпня відбулася перша спроба комунальників спільно з міліціонерами повністю прибрати Майдан від барикад, втім цьому завадили активісти, які там залишилися. Прибирання продовжилось в суботу-неділю за участі близько тисячі киян.


XS
SM
MD
LG