Доступність посилання

ТОП новини

АТО: бойовики стягують сили і техніку в Свердловськ


Бойовики в Свердловську Луганської області накопичують сили та засоби для подальшого перекидання в напрямку міст Сніжне, Торез та Ровеньки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

«Розвідкою встановлено факт дезертирства чисельних загонів бойовиків, які рятуючи своє життя намагаються втекти від ударів сил АТО. Однак, терористи останніми зусиллями намагаються зупинити наступ сил АТО, для чого у місті Свердловськ здійснюється накопичення сил та засобів для подальшого перекидання в напрямку міст Сніжне, Торез та Ровеньки», – йдеться в повідомленні.

За даними АТО, минулої доби також акож тривали обстріли блокпостів та позицій українських силовиків.

«При здійсненні евакуації поранених з одного з блокпостів санітарний автомобіль потрапив під мінометний обстріл і був знищений. Двічі з БМ-21 «Град» був обстріляний аеродром Луганськ. Також двічі був обстріляний з мінометів блокпост в районі населеного пункту Макарове. Після мінометного обстрілу маргінали здійснили невдалу спробу атакувати наших десантників, які утримують позиції неподалік населеного пункту Піски. Також з мінометів було обстріляно позиції сил АТО в районі населеного пункту Стукалова Балка», – зазначили в прес-центрі АТО.

Триває артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації, зауважили в прес-центрі.

Раніше військовий експерт Дмитро Тимчук повідомляв, зо протягом минулої доби бойовики обстріляли позиції силовиків біля Луганська та Донецька, а також санітарний автомобіль з пораненими.

XS
SM
MD
LG