Доступність посилання

ТОП новини

Фінансування пенсій відновили у 13 районах і містах Луганщини – Мінсоцполітики


Фінансування пенсійних виплат, призупинене через дії бойовиків на сході України, відновлене у 13 районах і містах Луганської області, повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.

Зокрема, 11 серпня фінансування пенсій було відновлене в містах Сєвєродонецьк і Лисичанськ, а також у Новоайдарському районі Луганської області.

Водночас, за повідомленням, не фінансуються пенсійні виплати в окремих містах Донецької області: Сніжне, Авдіївка, Горлівка, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Торез, Харцизьк, Шахтарськ і Шахтарський район.

У Мінсоцполітики також повідомили, що всього станом на 11 серпня вже профінансовано 8,6 мільярда гривень пенсійних виплат, що становить 40% місячної потреби в серпні. Поштові відділення забезпечені коштами для виплати пенсій громадянам включно по 13 серпня, банківські установи – по 12 серпня.

З 15 квітня на сході України розпочалася антитерористична операція проти проросійських бойовиків. Протягом липня українські силовики звільнили від озброєних сепаратистів низку міст у Донецькій і Луганській областях. Військові продовжують операцію.

XS
SM
MD
LG