Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО відрізають бойовикам шляхи до Луганська – Тимчук


Сили антитерористичної операції продовжують активні дії з блокування Луганська і перекриття бойовикам шляхів до міста. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Сили АТО продовжують проводити активні дії з блокування н.п.Луганск. Зокрема, йде виконання завдань в районі н.п.Хрящевате і Новосвітлівка, через які проходить траса М04, яка з'єднує Луганськ з іншою частиною території, контрольованої «ЛНР», а також прикордонним пунктом пропуску «Ізварине» на кордоні з Росією», – написав Тимчук.

За його словами, нині найбільш складна ситуація в районі Іловайська, Горлівки, Донецька, Красного Луча. Концентрують свої сили бойовики і в районі Сніжного, перекидаючи значну кількість живої сили і озброєнь, зауважив Тимчук.

Основні сили АТО нині кинуті в район Донецька і Луганська, де сконцентрувалися бойовики. Українські силовики особливо активно наступають і в околицях міст, щоб звужити кільце і відрізати бойовикам шляхи підступів до обласних центрів.

XS
SM
MD
LG