Доступність посилання

ТОП новини

Джемілєв: Путін тільки те й робить, що «піариться»


Президент Росії Володимир Путін сповідує «гебістську логіку – ти мені не подобаєшся,тож я тебе буду гнобити, не буду тебе пускати тощо». Таким чином лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв прокоментував в ефірі Радіо Свобода твердження президента Росії про те, що «треба прагнути,щоб ніхто не паразитував на проблемах минулого». Путін заявив про це в окупованому Росією Криму, відповідаючи на запитання щодо заборони на в’їзд на півострів Мустафі Джемілєву та голові Меджлісу кримських татар Рефату Чубарову. Путін також зазначив, що Росія не буде «працюватиз тими, хто спекулює на проблемах минулого,і робить своєю професією і способом заробляннягрошей піар на проблемах минулого».

У відповідь на такі твердження Джемілєв наголосив: «У радянські часи ми відстоювали своє право повернення на нашу Батьківщину, а отримали російські тюрми й табори – Колиму і таке інше. А зараз отримали заборону й на Батьківщину. Якщо ми «піаримося», то що, тепер нікого не будемоп ускати на Батьківщину, якщо всі «піаряться»? Тоді самого Путіна в першу чергу не можна пускати в Росію, бо він тільки те й робить,що «піариться». Одним словом, повна відсутність логіки. Хоча, краще сказати гебістська логіка».

16 березня 2014 року на території Криму і міста Севастополя пройшов так званий референдум про статус півострова, за результатами якого Росія включила Крим до свого складу. Ні Україна, ні Європейський союз, ні США не визнали це голосування і вважають, що Крим Росія анексувала.

XS
SM
MD
LG