Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО треба перегрупувати – Порошенко


Президент Порошенко провів нараду з силовиками
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:18 0:00

Президент Порошенко провів нараду з силовиками

Сили антитерористичної операції потрібно перегрупувати. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час наради з силовиками.

«Нам потрібно зробити перегрупування сил, що забезпечити захист нашої території і продовження наступальних дій армії», – зазначив Порошенко.

Петро Порошенко наголосив, що наразі стоїть завдання перерізати систему забезпечення бойовиків новим озброєнням та боєприпасами, оскільки через неконтрольовані ділянки кордону триває їх надходження.

За словами Президента, тактика полягає у тому, щоб «розсікти території, які контролюються терористами, на зони, щільно звузити кільце і не дати можливості для постачання зброї та боєприпасів».

Глава держави зазначив, що найбільш контрольовані бойовиками міста сьогодні вже взяті в облогу. Але, говорить Порошенко, «на них насувається екологічна катастрофа».

«Оскільки терористи в цих містах – люди тимчасові, вони не мають нічого, що б їх пов’язувало з цими містами, їм чим гірше, тим краще. Вони руйнують інфраструктуру, підривають підстанції, підривають мости, руйнують підприємства. Вина за це лежить виключно на бойовиках та їх закордонних покровителях», – цитує слова Порошенка його прес-служба.

Антитерористична операція на сході України триває від квітня.

XS
SM
MD
LG