Доступність посилання

ТОП новини

Президент вніс корективи у мобілізацію – призиватимуть військових фахівців


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко вніс корективи до процесу третього етапу часткової мобілізації, повідомляє прес-служба глави держави.

«Призиватимуть тих, хто має військові спеціальності: спецназівців, артилеристів і інших військових фахівців», – сказав президент сьогодні у Миколаєві, повідомляє прес-служба глави держави.

Порошенко відзначив необхідність підвищення якісного рівня військових спеціалістів, які мобілізуються до складу Збройних сил. «Сьогодні ми маємо замінити підрозділи Збройних сил України і Національної гвардії більш якісним складом мобілізованих військових. Це сприятиме більш швидкому досягненню миру в Україні», – сказав президент.

За його словами, третя хвиля мобілізації дозволить здійснити ротацію військових підрозділів, які перебувають у зоні антитерористичної операції. Найближчим часом сили АТО поповняться трьома бригадами, дві з яких у складі Збройних Сил України, одна – Національної Гвардії. «Це дозволить відновити боєздатність і дати можливість бійцям відпочити», – сказав президент.

Закон про третій етап часткової мобілізації набув чинності 24 липня.

XS
SM
MD
LG