Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО в Іловайську знищили 50 бойовиків – «Донбас»


В Іловайську Донецької області сили АТО знищили близько 50 бойовиків і знищили чотири їхні вогневі точки. Про це йдеться у повідомленні добровольчого батальйону «Донбас» на їхній сторінці у Facebook.

«Не припиняється бій за Іловайськ! За результатами вранішнього бою «Донбасом» і зводною мотострілковою ротою 17-ї і 93- ї бригад ЗСУ було вщент розбито південне угруповання терористів. Батальйоном «Донбас» спільно з силами ЗСУ знищено чотири вогньові точки терористів і понад п’ятдесят бойовиків. Тепер відкрито південний прохід до міста», – мовиться у повідомленні.

В Іловайську на Донеччині бойовики збудували укріплений район, через який українські бійці не можуть прорватися вже понад тиждень. Про це з місця боїв повідомляли представники добровольчого батальйону «Шахтарськ». За їхніми даними, «це фортеця, яку взяти складно».

21 серпня радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив про загалом 16 загиблих бійців батальйонів МВС і Нацгвардії у боях за визволення Іловайська на Донеччині.

Після звільнення Слов’янська Донецької області, який був оплотом сепаратистів, бойовики масово перемістилися у Донецьк та Луганськ.

Антитерористична операція на Донбасі триває від квітня.

Україна визнала угруповання «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG