Доступність посилання

ТОП новини

Комбат «Донбасу» спростовує інформацію РНБО про надання допомоги під Іловайськом


Комбат «Донбасу» Семен Семенченко
Комбат «Донбасу» Семен Семенченко

Командир добровольчого батальйону «Донбасу» Семен Семенченко спростовує інформацію РНБО про надання допомоги силам АТО під Іловайськом Донецької області. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Дивлюся зараз прес-конференцію речника АТО, який нібито телефонував до Іловайська, і там прийшла допомога. Я розумію, людина підневільна, офіцер, читає те, що написали. Але я так не можу. Я теж офіцер, але, напевно, якийсь інший. Усе сказане - неправда. Майже у всьому», - зазначив Семенченко.

За його словами, завтра він планує приїхати до Києва і взяти участь у пікетуванні Генерального штабу Збройних сил через ненадання допомоги.

«Я зроблю все для того, щоб бути завтра у Києві. Я ще не знаю як, у якому вигляді, на яких рачках, але я обіцяю, що зроблю все для цього», – наголошує Семенченко.

Сьогодні керівник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що силам АТО в Іловайськ доставили допомогу, а частину поранених евакуювали.

Дніпропетровський осередок «Правого сектору» заявляє про оточення сил АТО під Іловайськом на Донеччині.

«Наші побратими з батальйонів «Донбас» і «Дніпро» все ще в оточенні в Іловайську: на півночі – сепаратисти, з півдня – чисто російська армія», – цитує прес-служба організації члена «Правого сектору» Андрія Денисенка.

Він підтвердив, що сили під Іловайськом отримали підкріплення, але, за словами Денисенка, мова йде про одну роту, тоді як потреби значно більші.

Раніше у РНБО спростували, що сили АТО перебувають в оточенні під Іловайськом. Речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко також повідомив, що українські бійці отримали там підкріплення.

Бої сил АТО з сепаратистами в Іловайську тривають з 18 серпня.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG