Доступність посилання

ТОП новини

Уся інформація про пересування українських військ буде закритою – АП


Уся інформація про пересування підрозділів і частин Збройних сил України буде закритою. Про це заявив перший заступник голови адміністрації президента Геннадій Зубко, який вийшов поспілкуватися з учасниками пікету.

«Сьогодні вся інформація щодо пересування військових сил України не буде публічною, тому що вчора після повідомлень про те, що війська рушили в Старобешеве, вони були накриті «Градом». Позиція керівника Генштабу – вся інформація буде закритою», – наголосив Зубко.

За його словами, на сьогодні керівництво України робить все для того, щоб українські війська рухалися в тому напрямку, щоб допомогти всім силам, які опинилися в оточенні.

Також Геннадій Зубко закликав людей не панікувати і не поширювати панічні настрої в суспільстві. «Сьогодні існує пряма військова агресія, тому я хотів би всіх (закликати – ред.), хто сьогодні закликає та робить істерику в країні, припинити її, заспокоїтися, і рушати (хто хоче брати зброю) на фронт», – додав він.

Учасники пікету під адміністрацією президента вимагають вжити заходів із розблокування українських силовиків, які потрапили в оточення в Іловайську, а також надати добровольчим батальйонам важке озброєння і бойову техніку.

XS
SM
MD
LG