Доступність посилання

ТОП новини

Групі журналістів вдалося вирватися з-під Іловайська


Чотирьом журналістам, які працювали у зоні бойових дій під Іловайськом на Донеччині, вдалося вирватися з оточення бойовиків. Про це у своєму «Фейсбуці» повідомив фотокореспондент інтернет-видання LB.ua Максим Левін, учасник цієї групи.

«Сьогодні я (LB.ua), Маркіян Лисейко («Укрінформ»), Іван Любиш-Кірдей, Георгій Тихий (німецьке телебачення ARD) вирвалися з оточення в Іловайську – пережили другий день народження», – повідомив Левін.

«Потрапивши під перший обстріл і засаду, ми вирвалися трохи вперед. Потрапили ще в дві засади, перед нами підбили наш танк… Відбулися незначним пораненням водія (мене), розбитим вікном – втрапило десь три кулі. Одна пролетіла через весь салон. Чудом не втрапило в нас декілька ракет (чи з гранатомета)», – написав він.

Фоторепортер додав, що бійці сил АТО і далі тримають бій, але наголосив, що підтримки вони не мають.

Раніше про складну ситуацію під Іловайськом повідомляли представники різних добровольчих батальйонів. Вони також наголошували, що не мають змоги навіть вивезти з поля бою поранених і загиблих товаришів. У РНБО заявляли, нібито сили АТО під Іловайськом отримали підкріплення і не перебувають в оточенні.

XS
SM
MD
LG