Доступність посилання

ТОП новини

До Ради проходять 6 партій, серед яких немає КПУ і Партії регіонів – опитування КМІС


До парламенту пройшли б шість партій, серед яких немає Комуністичної партії України та Партії регіонів, якби вибори відбулись наприкінці серпня. Про це свідчать результати дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Якби парламентські вибори відбулися наприкінці серпня, а ті, хто не визначився, за кого голосувати, не прийшли б на вибори, участь у голосуванні взяли б 58% виборців, і подані голоси розподілилися б таким чином: 37,1% проголосували б за Блок Петра Порошенка (Луценко, Кличко, Богомолець), 13,1% – за Радикальну партію Олега Ляшка, 9,7% – за партію «Громадянська позиція» (Гриценко), 7,8% – за партію «Сильна Україна» (Тігіпко), 6,4% – за партію «Патріоти України» (Яценюк, Турчинов), 6,1% – за Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» (Тимошенко).

Менш як 5% набирають: Комуністична партія України (Симоненко) – 4,6%; Всеукраїнське об’єднання «Свобода» (Тягнибок) – 4,4%; Партія регіонів (Єфремов) – 3,8%; партія «Самопоміч» (Садовий) – 2,9%; партія «Правий сектор» (Ярош) – 1,8%; усі інші партії – 2,3%.

З 23 серпня по 2 вересня 2014 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів на замовлення клієнта всеукраїнське опитування громадської думки. Методом особистого інтерв’ю опитано 2040 респондентів, що мешкають у 110 населених пунктах усіх областей України (за винятком АР Крим і Луганської області) Статистична похибка вибірки не перевищує: 3,3% для показників, близьких до 50%, 2,8% — для показників, близьких до 25%, 2,0% — для показників, близьких до 10%, 1,4% — для показників, близьких до 5%.

XS
SM
MD
LG