Доступність посилання

ТОП новини

Нові санкції свідчать, що ЄС перебуває в політичному «задзеркаллі», вважають в МЗС Росії


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Нові санкції проти Росії свідчать, що Євросоюз перебуває в політичному «задзеркаллі», і надсилається сигнал прямої підтримки «партії війни» в Києві, яку не влаштовують підсумки мінської зустрічі 5 вересня, вважають у МЗС Росії.

У коментарі МЗС Росії у зв`язку з наміром Євросоюзу розширити антиросійські санкції, говориться: «По суті, оголошення про майбутнє розширення антиросійських санкцій стало першою реакцією ЄС на зустріч контактної групи з врегулювання ситуації в Україні, що відбулася напередодні в Мінську, і досягнуті там домовленості, що дозволяють перевести життя всіх українців в мирне русло».

«Тим самим Євросоюз продемонстрував, що його керівництво, як і раніше, блукає в політичному «задзеркаллі» і фактично посилає сигнал прямої підтримки «партії війни» в Києві, яку не влаштовують підсумки мінської зустрічі», − вважають в російському МЗС.
При цьому МЗС наголошує, що у разі ухвалення нового списку санкцій з боку Євросоюзу реакція з російського боку, «безумовно, настане».

Офіційне ухвалення нових санкцій Європейського Союзу щодо Росії буде здійснено шляхом письмової процедури у понеділок, 8 вересня.

XS
SM
MD
LG