Доступність посилання

ТОП новини

У Києві розпочався благодійний марафон «Єдність-Фест»


У Києві на Майдані Незалежності сьогодні розпочався благодійний мистецький марафон «Єдність-Фест», мета якого – зібрати кошти на реабілітацію та протезування українських бійців, а також на допомогу дітям загиблих воїнів.

Як повідомив Радіо Свобода один з організаторів марафону, керівник інформаційного центру «Майдан Прес» (Maidan Press) Олександр Беккер, у рамках цього заходу відбувається аукціон, на якому можна придбати благодійні авторські лоти: вироби народних ремісників, вишиванки, картини, книги з автографами авторів, музичні диски, біжутерію тощо. Ті, кому смакує українська кухня, можуть долучитись до майстер-класу з приготування полтавських вареників.

«Ми запрошуємо усіх, хто на цей час знаходиться у Києві, об’єднати зусилля і допомогти нашим пораненим бійцям повернутися до повноцінного життя, а також підтримати родини і дітей, які вже ніколи не побачать своїх батьків-героїв», – зазначив Беккер.

Лоти для аукціону надали Євгенія Гапчинська, Руслан Горовий, Владислав Єрко, Гарік Корогодський, Віктор Погорєлов, Олексій Петрухін, Ігор Гайдай, Марія Матіос, Соломія Вітвіцька, українські видавці, музеї й бібліотеки.

У рамках марафону «Єдність-фест» по обіді – благодійний концерт за участю Фоми (гурт «Мандри»), Qarpa (Ірени Карпи), Марії Бурмаки, гуртів «Восьмий день», «COSMOPOLIS» та інших музикантів.

XS
SM
MD
LG