Доступність посилання

ТОП новини

СБУ доповідає президентові, як шукає полонених і зниклих


Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко доповів президентові Петрові Порошенку про роботу Міжвідомчого центру допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти, який працює в СБУ, повідомив у суботу прес-центр Служби.

Зокрема, мовиться в повідомленні, Наливайченко та координатор Центру Віталій Яловенко провели особистий прийом людей, які розшукують своїх рідних та близьких, у суботу; Яловенко також проведе такий прийом у неділю.

Зараз ведеться активна робота для уточнення бази даних зниклих, щоб знайти і повернути додому кожного українця, який потрапив у полон або зник безвісти. Міжвідомчий центр працює спільно з волонтерами, громадськими активістами, незалежними журналістами, мовиться в повідомленні.

За словами радника голови СБУ Маркіяна Лубківського, які наводить прес-служба, голова Служби безпеки дав доручення керівникам обласних управлінь провести в неділю особистий прийом громадян в областях та у співпраці з колегами з Міністерства оборони, МВС та інших відомств допомагати громадянам України в пошуку та віднайденні їхніх рідних і близьких, які захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Міжвідомчий центр допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти працює за адресою: Київ, вул. Ірининська, 4.

Крім того, для звернень громадян цілодобово працює «гаряча лінія» кол-центру 0800-501-482, 044-235-63-67 та скринька електронної пошти polonhelp@ssu.gov.ua

XS
SM
MD
LG