Доступність посилання

ТОП новини

Гелетей: через «детектор брехні» пройде все керівництво Міноборони та офіцери Генштабу


Валерій Гелетей, міністр оборони
Валерій Гелетей, міністр оборони

Керівників Міністерства оборони та офіцерів Генерального штабу Збройних сил України перевірять на «детекторі брехні». Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр оборони Валерій Гелетей.

«Через «детектор брехні» пройде все керівництво відомства та офіцери Генерального штабу. За результатами спілкування будуть зроблені відповідні кадрові та організаційні рішення», – зазначив Гелетей.

«За два місяці перебування на посаді Міністра оборони України в мене накопичилось багато запитань як до керівників структурних підрозділів Міністерства, так і до окремих військових командирів та начальників. На ці запитання час отримати щирі та вичерпні відповіді. Враховуючи відсутність права на помилку в поточній ситуації, ці відповіді будуть даватися під наглядом поліграфа», – написав міністр оборони.

10 вересня у Верховній Раді були зареєстровані проекти постанов про звільнення міністра оборони України Валерія Гелетея і начальника Генерального штабу – головнокомандувача Збройних сил Віктора Муженка.

XS
SM
MD
LG