Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики далі обстрілюють українські позиції – прес-центр АТО


Неконтрольовані збройні формування на Донбасі далі обстрілюють позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

Протягом минулої ночі обстріли відбулися в районах населених пунктів Щастя, Дебальцеве, Попасна, Донецького аеропорту та розташованого неподалік селища Піски, а також у кількох інших населених пунктах.

«Ситуація в районі Маріуполя повністю підконтрольна силам АТО», – інформує прес-центр. Він також повідомляє, що «сили АТО опрацювали комплекс заходів, спрямованих на організацію роботи контактної групи за участю ОБСЄ та РФ».

19 вересня учасники Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання конфлікту на Сході України ухвалили Меморандум про виконання положень Мінського протоколу від 5 вересня щодо кроків, спрямованих на імплементацію Мирного плану президента України Петра Порошенка та ініціатив президента Росії Володимира Путіна.

Меморандум включає дев’ять пунктів, у яких ідеться, зокрема, про загальне припинення застосування зброї та заборону на застосування всіх видів зброї і будь-яких наступальних дій, а також обмін полоненими.

XS
SM
MD
LG