Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики далі нищать інфраструктуру Донбасу – прес-центр АТО


Проросійські бойовики на сході України далі обстрілюють цивільні об’єкти на контрольованих українською владою територіях. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

«У результаті мінометного обстрілу міста Щастя зі сторони села Весела Гора руйнувань зазнали міська лікарня та кілька цивільних споруд, загинула жінка та поранено 16 місцевих жителів, з них троє – у важкому стані», – інформує прес-центр АТО.

Напружена ситуація зберігається в районі міста Дебальцеве, бойовики обстрілюють українських військових такої у районі Попасної на Луганщині, Пісків (це околиця Донецька) та кількох інших населених пунктів.

Сили АТО далі гарантують безпеку Маріуполя і утримують Донецький аеропорт.

19 вересня учасники Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання конфлікту на Сході України ухвалили Меморандум про виконання положень Мінського протоколу від 5 вересня щодо кроків, спрямованих на імплементацію Мирного плану президента України Петра Порошенка та ініціатив президента Росії Володимира Путіна.

Меморандум включає дев’ять пунктів, у яких ідеться, зокрема, про загальне припинення застосування зброї та заборону на застосування всіх видів зброї і будь-яких наступальних дій, а також обмін полоненими.

XS
SM
MD
LG