Доступність посилання

ТОП новини

Радник Авакова: у Харкові не буде повторення подій в Одесі


Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко
Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко закликає харків’ян проігнорувати заборонений рішенням суду «Марш миру» проти бойових дій на Донбасі.

«Я не рекомендую жителям Харкова, які піддавалися раніше на провокаційні заклики, приходити сьогодні на вулицю Сумську з проросійською чи сепаратистською символікою. Ви ризикуєте провести час у камері попереднього ув’язнення до з’ясування особи. А якщо хтось намагатиметься порушити громадський порядок, може там залишитися і на триваліший термін», – попередив радник Арсена Авакова на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, спецпідрозділи міліції та СБУ в дозволених законом межах готові застосувати всі засоби, «якщо у когось із провокаторів буде помічена зброя і намір її застосувати».

«Подій, аналогічних тим, що сталися 2 травня в Одесі, в Харкові не буде», – наголосив радник міністра внутрішніх справ.

Під час масових заворушень в Одесі 2 травня загинули 48 людей і постраждали понад 200. Більшість загинула в Будинку профспілок під час пожежі. Цього тижня президент України Петро Порошенко попросив Росію сприяти в розслідуванні трагедії і видати колишнього заступника начальника управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області Дмитра Фучеджі.

XS
SM
MD
LG