Доступність посилання

ТОП новини

Харківські волонтери забезпечили військових медиків бронежилетами


У Харкові представники місцевих благодійних організацій «Help army» та «Сестра милосердя АТО» безкоштовно передали фахівцям Військово-медичного клінічного центру (ВМКЦ) Північного регіону 25 бронежилетів високого класу захисту.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Координатор благодійників у ВМКЦ Північного регіону Ярина Чаговець розповіла, що вже три місяці у Центрі функціонує волонтерський пункт, де поранені учасники АТО отримують усе необхідне. «Цього разу ми вирішили потурбуватися про військових лікарів і придбали саме те, що знадобіться їм на передовій», – сказала волонтер.

За словами заступника начальника ВМКЦ Північного регіону полковника медичної служби Миколи Карпенка, отримані від благодійників засоби індивідуального захисту будуть негайно направлені військовослужбовцям військового мобільного шпиталю, які у складі лікарсько-сестринських бригад постійно надають оперативну медичну допомогу в зоні АТО.

Станом на 19 вересня, як повідомила радник президента Ольга Богомолець, за весь час АТО загинули 5 військових медиків, ще 4 пропали безвісті і 39 отримали поранення.

XS
SM
MD
LG