Доступність посилання

ТОП новини

Шуфрич: спроба «сміттєвої люстрації» коштувала 30 тисяч доларів


За спробу запхати Нестора Шуфрича у сміттєвий контейнер обіцяли 30 тисяч доларів. Про це сам депутат Верховної Ради, кандидат до нового парламенту від «Опозиційного блоку» заявив в ефірі програми «События недели» на телеканалі «Україна».

Шуфрич не конкретизував, хто саме пропонував таку винагороду, але додав, що «була зустрічна пропозиція – за 50 тисяч доларів цю акцію скасувати».

Він назвав дії проти себе в Одесі «спробою залякати» і показати опозиції – «якщо ми впоралися з Нестором, подумайте, що ми зробимо з вами».

Водночас ухвалений Верховною Радою закон про люстрацію Нестор Шуфрич вважає недосконалим.

«Цей закон популістський, він руйнує систему державного управління, а тих, кого він міг би зачепити, – то їм уже все одно, вони вже не в нашій країні. Мені болить, що намагаються пред’явити (претензії – ред.) тим людям, які не злякалися, розділили відповідальність за дуже важкий період весни цього року, намагалися стабілізувати ситуацію і допомагали в цьому», – наголосив Шуфрич.

30 вересня в Одесі побили народного депутата Нестора Шуфрича. Стався конфлікт між Шуфричем і групою осіб, які перешкоджали депутатові потрапити всередину будівлі обладміністрації в Одесі. За фактом бійки відкрили кримінальне провадження.

XS
SM
MD
LG