Доступність посилання

ТОП новини

Біля села Сміле поранено двох українських військових – прес-центр АТО


В суботу, 18 жовтня, в районі села Сміле на Луганщині протягом декількох годин тривав бій, в результаті поранено двох українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

«Бойовики намагались штурмувати наші позиції та від вогню у відповідь ці спроби захлинулись. Взаємодія особового складу блокпосту та підрозділів вогневої підтримки дозволила утримати контроль над об’єктом з мінімальними втратами. Внаслідок зіткнення два українські військовослужбовці поранені. Бойовики зазнали значних втрат та відступили», – мовиться в повідомленні.

«Неконтрольовані збройні формування бойовиків продовжують обстрілювати позиції українських військових в районах населених пунктів Дебальцеве, Нікішине, кургану Гостра Могила. Бойовики двічі обстріляли позиції сил АТО поблизу Авдіївки і сам населений пункт», – зазначили в АТО.

Раніше в інтерв’ю «5-му каналу» один із бійців 80-ї аеромобільної бригади повідомив, що поблизу села Сміле на Луганщині точиться затятий бій силовиків з бойовиками.

«Нас взято в кільце… Танки прориваються. Один прорвався, але ми його підбили. Нам допомагає тільки артилерія. Більше нічого», – заявив боєць.

Водночас у РНБО вустами речника Володимира Польового сказали, що військові контролюють ситуацію навколо блокпосту у селі Сміле.

Незалежної інформації з цього приводу наразі немає.

XS
SM
MD
LG