Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики відступили з-під Смілого – прес-центр АТО


Проросійські бойовики, які в районі Смілого на Луганщині атакували блокпости сил антитерористичної операції, «розсіяні та відступили». Це сталося після «проведення пошуково-рейдових дій підрозділами сил АТО», інформує прес-центр операції.

«Протягом доби бойовики втратили особового складу – до 14 осіб, один танк, одну самохідну артилерійську установку та один міномет», – стверджують у прес-центрі.

«Обстановка в районі Донецького аеропорту та в Маріуполі під контролем сил АТО», – також інформують українські військові.

За їхніми даними, протягом ночі бойовики з мінометів обстріляли позиції сил АТО в районі міст Авдіївка, Дебальцеве та кількох інших населених пунктів.

«Сили АТО здійснюють ізоляцію кризового району шляхом несення служби на блокпостах, опорних та спостережних пунктах, неухильно дотримуються умов Мінського меморандуму та протоколу», – ідеться в повідомленні.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують у порушенні перемир’я українську сторону. Жодного незалежного підтвердження інформація з обох сторін не має.

XS
SM
MD
LG