Доступність посилання

ТОП новини

У трьох районах Донецька чути звуки залпів та пострілів – міська рада


Станом на 18.30 в Київському, Куйбишевському і Петровському районах Донецька чути звуки одиночних пострілів з важких знарядь та серії залпів. Про це повідомляє сайт міського голови з посиланням на інформацію місцевих жителів.

Про постраждалих не повідомляється. Однак, за даними міської влади, протягом минулої доби внаслідок ведення бойових дій у Донецьку загинув один цивільний, ще троє поранені.

У міській раді не уточнюють, хто саме обстрілює місто. З квітня українська влада не контролює ситуацію в Донецьку.

14 жовтня до Донецької міської ради ввійшли бойовики угруповання «ДНР» і змусили співробітників міськради опублікувати розпорядження так званої «ради міністрів» «ДНР» про призначення головою адміністрації міста Донецька, виконувачем функцій міського голови Ігоря Мартинова. Хто наразі контролює ситуацію в Донецькій міській раді, невідомо.

20 жовтня «прем’єр-міністр» угруповання «ДНР» Олександр Захарченко звинуватив українську владу у зриві мирного процесу. За його словами, перемир’я треба вважати припиненим. Після цього він заявив, що бойовики планують відбити міста Слов’янськ, Краматорськ і Маріуполь, які контролюють українські військові.

Сьогодні бойовики вкотре звинуватили Україну в порушенні мінських домовленостей.

XS
SM
MD
LG