Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики готують провокації з жертвами під час «виборів в ЛНР і ДНР» − РНБО


У Раді національної безпеки та оборони заявляють про підготовку бойовиками провокацій з людськими жертвами завтра під час проведення псевдовиборів на території, підконтрольній угрупованням так званих Донецької і Луганської «народних республік». Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий.

Враховуючи це, РНБО закликає громадян утриматися від участі в цих «виборах», додав речник.

Також Польовий зазначив, що для залучення населення до «виборів» сепаратисти обіцяють пенсіонерам видавати під час голосування соціальні картки, за якими ті зможуть отримувати пенсії. Водночас вони залякують пенсіонерів позбавленням соціальних виплат, якщо ті отримуватимуть пенсії від офіційної української влади.

В рамках Мінських домовленостей сепаратисти зобов’язалися проводити вибори тільки відповідно до законодавства України, проте пізніше заявили про намір провести 2 листопада власне голосування, яке має визначити депутатів «парламентів» і глав «народних республік», як називають себе сепаратистські незаконні збройні угруповання.

XS
SM
MD
LG