Доступність посилання

ТОП новини

ЗМІ: в Донецьку на псевдовиборах продають овочі, ціна – гривня за кілограм


Поблизу дільниць для голосування на так званих «виборах» у контрольованих сепаратистами частинах Донбасу організований продаж продуктів першої необхідності.

В асортименті – капуста, картопля, цибуля і морква за символічною ціною одна гривня за кілограм, повідомляє кореспондент російської «Новой газеты» Павло Канигін.

«Для багатьох жителів Донецька похід на вибори – можливість купити продукти. Офіційно продаж продуктів організовує «уряд ДНР», але виборці переконані, що ініціатива належить кандидату Захарченку», – інформує російський журналіст.

У контрольованих проросійськими сепаратистами частинах українського Донбасу розпочалося голосування на так званих «виборах». Українська влада, Сполучені Штати, Європейський союз та інші західні країни, генеральний секретар ООН Пан Ґі Мун наголосили, що ці «вибори» нелегітимні і не будуть визнані. Російські офіційні особи тим часом заявляють про намір визнати результати голосування.

Нинішні очільники угруповань «ЛНР» (Ігор Плотницький) та «ДНР» (Олександр Захарченко) є серед претендентів на свої нинішні «посади».

XS
SM
MD
LG