Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку якраз після закінчення «виборів» починаються обстріли


У день «виборів» до Донецька прибули для сепаратистів нові колони військової техніки, 2 листопада 2014 року
У день «виборів» до Донецька прибули для сепаратистів нові колони військової техніки, 2 листопада 2014 року

У Донецьку журналісти, учасники соцмереж і сепаратисти повідомляють про поновлення бойових дій якраз після закінчення «виборів», організованих сепаратистами на порушення «мінських домовленостей».

За цими повідомленнями, поновилися обстріли Донецького аеропорту, який контролюють українські війська, і сусіднього села Піски, через яке йде постачання захисників аеропорту.

Зокрема, сепаратисти стверджують, що «поблизу Пісків розриви снарядів і постріли, йде бій», що «розвідувально-диверсійні групи карателів знову намагаються дістатися до міста і на територію аеропорту» і що «артилерія армії «Новоросії» завдала удару по позиціях «укрів» біля злітної смуги».

Протягом усього дня, поки тривали «вибори», в Донецьку було спокійно.

Раніше цей спокій у соцмережах коментували, висловлюючи удаваний подив, чому це «українські війська», що їх сепаратисти звинувачують в обстрілах, саме такого дня та не стріляють.

Українські військові натомість запевняють, що ніколи не відкривають вогню першими, а на вогонь із житлових районів узагалі не відповідають, і звинувачують у порушеннях перемир’я сепаратистів.

XS
SM
MD
LG