Доступність посилання

ТОП новини

Коаліція й уряд виконуватимуть спільний план дій – Гройсман


Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Одним із основних завдань нової Верховної Ради буде виконання спільного плану дій. Про це в інтервʼю Радіо Свобода заявив віце-прем’єр-міністр, четвертий номер у виборчому списку «Блоку Петра Порошенка» Володимир Гройсман.

«Коаліція і фракції будуть відповідати за ухвалення рішень в парламенті, за затвердження плану дій уряду, за затвердження коаліційної угоди та персонального складу уряду… Дуже багато завдань сьогодні стоїть: вибори закінчились, і не може бути жодної боротьби за владу, лише за Україну, за зміни, а також відповідальність уряду та коаліції за те, що має бути зроблено», – зазначив Гройсман.

За словами віце-премʼєра, коаліція напрацює спільний план дій, і перед тим, як новий міністр у тій чи іншій сфері обійме посаду, він має зобовʼязатися провести по своєму напрямку певні реформи.

Наразі переговори про формування парламентської коаліції тривають. За підсумками дострокових виборів 26 жовтня (офіційно остаточні результати ще не оголошені), до нової Верховної Ради проходять «Народний фронт», «Блок Петра Порошенка», «Самопоміч», «Опозиційний блок», «Радикальна партія» та «Батьківщина».

XS
SM
MD
LG