Доступність посилання

ТОП новини

Європа думатиме над визнанням «ДНР» терористами після результатів розслідування катастрофи «МН-17»


Угруповання «ДНР» та «ЛНР» в Європі не визнаватимуть терористичними організаціями до того часу, поки не закінчиться розслідування знищення літака рейсу МН17 «Малайзійських авіаліній». Про це заявив міністр закордонних справ Нідерландів Альберт Кундерс під час зустрічі з очільником МЗС України Павлом Клімкіним в Києві, повідомляє УНН.

«Щодо питання визнання «ДНР» та «ЛНР», то жодна країна в світі не виступила за визнання цих об'єднань. Щодо висновків, то їх не можна давати до того, як буде завершено розслідування. І лише коли в нас будуть ці висновки, ми зможемо торкнутися юридичного питання», − заявив він.

Сьогодні з Харкова до Нідерландів у присутності Альберта Кундерса і голови Харківської ОДА Ігоря Балути було відправлені 5 трун із останками жертв катастрофи, які нещодавно вдалося знайти на місці падіння літака. Наступним важливим етапом стане дослідження уламків корпусу літака, збір речових доказів і передача справи до суду.

Літак, що здійснював рейс Амстердам — Куала-Лумпур, був збитий 17 липня в Донецькій області. Всі пасажири і члени екіпажу загинули.

XS
SM
MD
LG