Доступність посилання

ТОП новини

Росія вже готує наступний «гуманітарний конвой»


Найближчим часом МНС Росії підготує нову партію «гуманітарної допомоги» для Донбасу. Про це, як повідомляє ІТАР-ТАСС заявив головний військовий експерт МНС Росії Едуард Чижиков.

«Найближчим часом МНС Росії планує сформувати нову партію гуманітарного вантажу. Терміни її відправки уточнюватимуться додатково», − сказав він.

За повідомленням ЗМІ, 8 листопада у Ногинському рятувальному центрі було організовано урочисту зустріч «гуманітарної колони, яка у минулі вихідні доставила в Донецьк та Луганськ більше 2 тисяч тонн гуманітарної допомоги».

Раніше Росія вже направляла на Донбас 6 гуманітарних конвоїв. МЗС України висловило рішучий протест у зв’язку з незаконними діями Російської Федерації, грубим порушенням держкордону України та вимагає припинити провокативні дії. В РНБО України заявляли, що російські вантажівки з «гуманітарного конвою», повертаючись в Росію, вивозили з українських заводів на Донбасі військове обладнання. Також цим транспортом до Росії вивозили тіла убитих в Україні російських солдатів, твердять в РНБО.

XS
SM
MD
LG