Доступність посилання

ТОП новини

Коломойський назвав заяву Охендовського «невиправдано бурхливою реакцією»


Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації заявив, що здивований «бурхливою реакцією» голови ЦВК Михайла Охендовського. Йдеться про заяву Охендовського щодо тиску на нього з боку очільника Дніпропетровської ОДА, зробленої раніше у неділю.

«З приводу натяків пана Охендовського про те, що я комусь нібито висловлював невдоволення результатами виборів у низці проблемних округів, хотів би для початку його запитати: чи був він на минулих вихідних в одній з елітних офісних будівель на вулиці Володимирській у Києві пізно увечері, і як часто там бував раніше, як він там взагалі опинився, з ким він там зустрічався і з якою метою. Після отримання відповідей на ці запитання, готовий до подальших коментарів», – цитує Коломойського інформаційне агентство УНІАН.

«А поки обмежуся відомою народною приказкою: на злодієві шапка горить. Варто було зʼявитися в пресі повідомленню про те, що з приводу діяльності пана Охендовського ведеться розслідування, як це відразу викликало його невиправдано бурхливу реакцію», – зазначив очільник Дніпропетровської області.

У неділю телеканал «1+1», який повʼязують із Коломойським, анонсував журналістське розслідування про те, нібито голова ЦВК вимагав хабар за результати в одному з округів. У сюжеті у підсумковому випуску «ТСН» зрештою показали відео з камер спостереження одного з офісів у центрі Києва, на якому нібито зафіксовано Михайла Охендовського. Ніяких подробиць того, з ким зустрічався голова ЦВК і з якою метою, у сюжеті не наведено.

XS
SM
MD
LG