Доступність посилання

ТОП новини

Кіхтенко проти переговорів з «ДНР», за винятком роботи ЖКГ


Глава Донецької ОДА Олександр Кіхтенко виступає проти ведення переговорів з лідерами угруповання «Донецька народна республіка». Про це, як повідомляє агентство УНН, Кіхтенко заявив 15 листопада під час прес-конференції в Красноармійську (Донецька область).

«Я з Захарченком (лідер бойовиків «ДНР») не розмовляв і розмовляти не збираюся. У нас різні вагові категорії. Я − генерал армії України, а він – самозванець, який бігає з автоматом. Про що я можу з ним говорити?» – заявив Кіхтенко.

При цьому Кіхтенко розповів, що, коли був на зустрічі з місією ОБСЄ в Дебальцеве, зустрічався з одним з представників керівництва «ДНР».

«Про таких у народі кажуть: синяк. Про що з ним можна говорити? Він сидить синій і заляканий так, що далі нікуди. Вони ж не самостійні гравці», − зазначив губернатор.

Також він заявив, що єдина сфера, де можливі переговори, це робота комунальних служб, які єдині для української та окупованих територій Донецької області. Але ці переговори, за словами Кіхтенка, вестимуть його підлеглі, що відповідають за роботу ЖКГ.

XS
SM
MD
LG