Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики 16 разів за день обстрілювали аеропорт Донецька − прес-центр АТО


22-річний черкащанин, студент-перекладач Сергій Галян в Донецькому аеропорту, 13 листопада 2014 року
22-річний черкащанин, студент-перекладач Сергій Галян в Донецькому аеропорту, 13 листопада 2014 року

У зоні АТО бойовики зосередили мінометний вогонь на позиціях захисників донецького аеропорту, напруженою залишається ситуація в районі траси Бахмутка. Про це йдеться у повідомленні преc-центру АТО.

Внаслідок 16 обстрілів, що стались протягом дня, 3 українських військовослужбовців зазнали поранень, їх направлено до лікувальних закладів.

«Упродовж дня бойовики зосередили мінометний вогонь на позиціях захисників донецького аеропорту, вели вогонь зі стрілецької зброї, зенітних установок ЗУ-23-2. Раз за разом вогневі точки бойовиків придушувались, аеропорт перебуває під нашим контролем», − заявили у прес-центрі.

Також під мінометні обстріли потрапили підрозділи, що надають підтримку українським «кіборгам» − бійцям в Донецькому аеропорту.

Залишається напруженою ситуація в районі траси Бахмутка, зазначили у прес-центрі АТО. Протягом дня бойовики вели вогонь по 37-му блокпосту та підрозділах, що дислокуються неподалік населених пунктів Трьохізбенка, Станично-Луганське, з танків обстріляли 29-й блок пост.

О 15:45 розвідувальний підрозділ сил АТО виявив диверсійно-розвідувальну групу противника чисельністю до 8 осіб в районі Орловки. Після вогневого контакту її члени втекли у напрямку Ласточкино, забравши своїх поранених. Втрат серед українських розвідників немає, зазначили у прес-центрі.

Раніше у РНБО повідомили, що внаслідок бойових дій протягом минулої добизагинули 7 військовослужбовців, 10 поранені.

XS
SM
MD
LG