Доступність посилання

ТОП новини

МВС перевіряє повідомлення про побиття кореспондентки LifeNews українськими журналістами


Слідчі органи відкрили кримінальне провадження за фактом повідомлень про побиття журналістки російського телеканалу LifeNews у Києві біля палацу «Україна», де проходить концерт співачки Ані Лорак. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті київської міліції.

«У низці ЗМІ пройшла інформація, що біля палацу «Україна» постраждала журналістка одного з російських телеканалів. Наразі відомості внесені до Єдиного обліку повідомлень про злочини та правопорушення і перевіряються працівниками правоохоронних органів у рамках кримінального провадження, яке вже відкрито», – мовиться у повідомленні.

Кореспондентка російського каналу LifeNews Євгенія Змановська заявляє, що у Києві її побили українські журналісти. Про це вона сказала у середу, 26 листопада, під час прямого включення в ефір каналу.

Щоправда, кореспондентка LifeNews не назвала ні прізвищ, як вона стверджує, українських журналістів, які її побили, ні ЗМІ, які вони представляють.

Також, за її версією, українська міліція відмовилася допомагати знімальній групі LifeNews, а один із правоохоронців сказав: «валіть у свою Росію».

Україна заборонила мовлення 14 російських каналів, звинувативши їх у поширенні пропаганди війни, серед них і Life News.

XS
SM
MD
LG