Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську почали штрафувати водіїв з номерами про Путіна


У Дніпропетровську Державтоінспекція активно перевіряє експлуатацію державних реєстраційних номерних знаків на автомобілях через випадки закривання чи заклеювання номерів. Про це повідомили в управлінні ДАІ Дніпропетровській області.

За словами представників автоінспекції, останнім часом в регіоні все частішими стали випадки експлуатації авто без номерного знака і масового закривання номерів наклейками з різними написами, зокрема, тими, які адресовані президенту Росії Володимиру Путіну.

Як заявив керівник сектора адміністративної практики ДАІ Дніпропетровська Олег Юрченко, заклеювання номерного знаку є порушенням правил дорожнього руху, водії притягуються до адміністративної відповідальності.

«З 19 листопада 2014 року стартувала операція «Номерний знак» і лише за тиждень у Дніпропетровську зафіксовано 42 таких порушення», – повідомив Юрченко.

За його словами, сума штрафу становить від 170 до 255 гривень, у разі повторного правопорушення відповідальність збільшується – від 255 до 510 гривень або виправні роботи від 30 до 40 годин з можливим вилученням автомобіля.

XS
SM
MD
LG