Доступність посилання

ТОП новини

У СБУ пояснили, чому заборонили в’їзд 83 російським журналістам


Радник голови СБУ Маркіян Лубківський
Радник голови СБУ Маркіян Лубківський

Служба безпеки України трактує діяльність цих 83 російських журналістів, а також ЗМІ, які вони представляють, як сприяння терористичній діяльності. Про це на своїй сторінці Facebook написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

«Це чистої води інформаційні кіллери, які діють у взаємодії з ФСБ та ГРУ Генштабу Збройних сил Росії», – йдеться у повідомленні.

Лубківський також наголосив, що СБУ інформує про «терористичну по формі і по суті» діяльність російських ЗМІ міжнародні та європейські організації, а також інституції, які опікуються питаннями медіа.

Крім того, радник голови СБУ назвав медіа, представникам яких заборонено в’їзд в Україну.

«Канали «LifeNews», «Russia today», «Первый канал», телерадіокомпанія «Россия», «Россия 24»,ТРК «Вести», «Россия-2», ВГТРК «Россия-1», радіостанція «Эхо Москвы», «Маяк», «Вести FM», «Русь православная», інтернет-видання «Русский Обозреватель», «НТВ», «Красная звезда», «Петербург 5», «РЕН ТВ», «РТР – Планета», «Комсомольская правда», «Комсомольська правда. Крым», журнал «Однако», «Центр політичної кон’юнктури Росії», численні PR-агентства та багато інших», – зазначив він.

Раніше СБУ заборонила в’їзд в Україну 83 російським журналістам.

XS
SM
MD
LG