Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку опівдні збирається група з виконання мінських домовленостей


Спільна прес-конференція українського і російського військових представників Володимира Аскарова і Олександра Ленцова, 1 грудня 2014 року
Спільна прес-конференція українського і російського військових представників Володимира Аскарова і Олександра Ленцова, 1 грудня 2014 року

У вівторок на 12:30 запланована зустріч переговорної групи з виконання мінських домовленостей, інформує прес-центр АТО.

У ній візьмуть участь співробітники Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, до керівництва якого входять військові представники української та російської сторін. Ще однією стороною в зустрічі будуть, як сказано в повідомленні у Facebook прес-центру АТО, «адміністрації окремих районів Донецької області».

«Основні питання – якнайшвидше припинення вогню та відведення важкого озброєння», – інформує прес-центр АТО. У цьому повідомленні також ідеться, що особливу увагу на переговорах приділять аеропорту «Донецьк».

У понеділок сторони домовилися про припинення вогню в районі аеропорту. Про це на спільній прес-конференції 1 грудня повідомили керівники української та російської сторін у Спільному центрі генерал-лейтенанти Володимир Аскаров та Олександр Ленцов.

Військовий експерт Центру Разумкова Олексій Мельник в ефірі Радіо Свобода назвав інформацію про переговори українського та російського військових представників у Донецьку спростуванням «твердження про те, що Росія не є стороною військового конфлікту в Україні».

XS
SM
MD
LG