Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську звільнили прокурора, затриманого автомайданівцями п’яним за кермом


У прокуратурі Дніпропетровської області заявляють про звільнення співробітника прокуратури, який «у стані алкогольного сп`яніння знаходився за кермом автомобіля», повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

«За дорученням Генерального прокурора Віталія Яреми наказом прокурора Дніпропетровської області за вчинення ганебного вчинку звільнено співробітника прокуратури Дніпропетровської області, який у стані алкогольного сп`яніння знаходився за кермом автомобіля. Вказаного працівника прокуратури звільнено із займаної посади та з органів прокуратури», – заявили в обласній прокуратурі.

Крім того, у відомстві зазначають, що через «відсутність належної профілактичної роботи в підпорядкованому управлінні» заступнику прокурора області за оголошено догану.

У понеділок, 1 грудня, у Дніпропетровську спільний патруль ДАІ і Автомайдану зупинив автомобіль, яким в нетверезому стані кермував високопосадовець обласної прокуратури.

За його словами координатора дніпропетровського Автомайдану Тараса Здреника, посадовця активісти Автомайдану помітили біля ресторану «Поплавок», коли той «нетверезою ходою йшов до авто й сідав у нього».

«Ми викликали екіпаж ДАІ. Екіпаж прослідував за автомобілем, через якийсь час автомобіль був зупинений. Чоловік, який з нього вийшов, почав показувати якісь «корочки». Коли він побачив, що наша машина теж під’їхала і ми з відеокамерою, він «корочки» заховав. Проходити алкотест він відмовився. Наші активісти впізнали в ньому керівника слідчого відділу прокуратури», – розповів автомайданівець.

За його даними, після цього посадовець був доправлений до Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровська і після складання адмінпротоколу відпущений, його авто відправили на штрафмайданчик.

XS
SM
MD
LG