Доступність посилання

ТОП новини

Росія посилюватиме терористичну діяльність на території України – експерт


Ігор Козій, військовий експерт
Ігор Козій, військовий експерт

Росія посилюватиме підривну терористичну діяльність на території України. Про це в коментарії Радіо Свобода заявив військовий експерт Ігор Козій.

«Росія буде створювати нові й підсилювати вже наявні терористичні організації, які сьогодні вже є на території України. Це основне завдання», – сказав Ігор Козій.

За його словами, серед незвичайних прийомів, які буде застосовувати Кремль, є створення загроз кібербезпеці інших країн.

«Не забувайте, що в цій країні є потужні кіберфахівці, а це вже стосується всіх систем, пов’язаних з інтернетом, банківських систем тощо», – зазначив експерт.

«На сьогоднішній день ми самі не знаємо, скільки «п’ятої колони» залишилося на території України. Якщо кількість зрадників у лавах військовослужбовців Військово-морських сил України склала лише 1%, можете собі уявити, що у нас відбувається в інших структурах», – сказав Ігор Козій.

Генпрокуратура України вже офіційно визнала терористичними збройні угруповання, які називають себе так званими «республіками» Донбасу – «ДНР» та «ЛНР». Крім того, в зоні АТО діють численні російські найманці, які воюють з українськими силами та здійснюють підривну диверсійну діяльність на сході України.

XS
SM
MD
LG