Доступність посилання

ТОП новини

Радіо Свобода розпочинає проект громадянської журналістики «Листи з окупованого Донбасу»


Радіо Свобода розпочинає нову рубрику «Листи з окупованого Донбасу», авторами якої стануть мешканці захоплених бойовиками міст на Сході України.

Метою проекту є розвиток громадянської журналістики на окупованій бойовиками угруповань «ДНР» і «ЛНР» території, а також можливість з перших рук отримати інформацію про становище на Донбасі, почути голоси тих, хто з різних обставин не зміг, чи не захотів евакуюватись із зони АТО.

Авторами «листів» є не професійні кореспонденти, а представники різних верств населення: лікарі й вчителі, пенсіонери й науковці, колишні бізнесмени й безробітні.

«Листи» допоможуть дізнатися, як драматичні події на Сході України впливають на умови життя і світовідчуття мешканців окупованого Донбасу», – зазначає редактор нової рубрики Радіо Свобода, луганський журналіст Андрій Діхтяренко.

«Для жителів Донецька, Луганська та інших міст і сіл – це унікальна можливість донести свій досвід виживання на цій території і поділитись важливою інформацію про події, приховані від уваги медіа», – каже Діхтяренко.

Жителі Донбасу, що живуть на теренах, які не контролює офіційний Київ, можуть приєднатися до проекту, написавши на електронну адресу DonbasLysty@rferl.org, або звернутися до редакції через соціальні мережі. Надсилайте Ваші фото й відео, для цього використовуйте файлообмінники, Google Drive або завантажуйте на YouTube.

XS
SM
MD
LG