Доступність посилання

ТОП новини

Семенченко: у допомозі від Ахметова знайшли камуфляж. СКМ заперечує


Народний депутат від «Самопомочі», командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко заявляє, що серед вантажів у затриманих понад 20 вантажівках із допомогою від Фонду Ріната Ахметова для жителів непідконтрольних владі України територій є речі для бойовиків.

«Прибули на місце блокування «гуманітарних вантажів» фонду Ахметова поблизу Великоновосілок. Понад 20 фур. Нормальна солдатська їжа: макарони, «Олейна», печиво. З «дитячого харчування» машина з фасованою манною кашею», – написав Семенченко в своєму Facеbook.

За його словами, бійці полку «Дніпро» стверджують, що були затримані машини з термобілизною і камуфляжем. «Бійці «Дніпра» сповнені рішучості не годувати терористів, доки вони не відпустять військовополонених. Поїхали далі, на «кордон», – заявив Семенченко.

Водночас директор з комунікацій групи СКМ Наталя Ємченко на своїй сторінці у Facebook заперечила ці заяви. «У колоні штабу «Допоможемо» немає термобілизни і камуфляжу. Немає і не було. Прошу опублікувати фотографії і номери машин, в яких нібито бійці бачили камуфляж. Фотографії кожної з наших 22 машин у нас є, і у них немає камуфляжу», – сказала вона. За словами Ємченко, Семенченко і Парасюк «розігрують на камери шоу».

У неділю, 14 грудня бійці добровольчого батальйону «Дніпро-1» відмовилися пропускати 22 вантажних автомобілі фонду Ахметова в Донецьк.

XS
SM
MD
LG