Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко доручив Турчинову стабілізувати внутрішньополітичну ситуацію


Турчинов став секретарем РНБО
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:15 0:00

Президент Петро Порошенко доручив секретареві Ради національної безпеки і оборони Олександру Турчинову, крім ухвалення ефективних рішень у сфері безпеки, стабілізувати внутрішньополітичну ситуацію в Україні. Про це він сказав, представляючи Турчинова на новій посаді.

«Окрім ситуації на фронті, окрім ситуації в Донецькій і Луганській областях, причому як у військовій сфері, сфері безпеки, економічній, господарській, соціальній площинах стоїть надзвичайно важливе завдання, Олександре Валентиновичу, стабілізації внутрішньополітичної ситуації», – заявив президент.

Порошенко назвав Турчинова «прекрасним організатором», людиною, яка добре знається на нинішній ситуації і якій «не потрібен час на розгойдування».

«Я особисто вважаю, що це одна з найбільш вдалих, найбільш ефективних кандидатур на цю відповідальну посаду», – сказав Порошенко.

Раніше сьогодні на сайті президент з’явився указ про призначення Олександра Турчинова секретарем Ради національної безпеки й оборони України.

Раніше посаду секретаря РНБО України обіймав Андрій Парубій, який подав у відставку 7 серпня 2014 року.

Турчинов є керівником парламентської фракції «Народний фронт». Він був спікером парламенту з 23 лютого до 27 листопада 2014 року, а з 23 лютого до 7 червня – виконувачем обов’язків президента України.

XS
SM
MD
LG